Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

Présentation

  • : Le blog des critiques de concerts
  • Le blog des critiques de concerts
  • : Bienvenue sur Concerts-Review, le blog des critiques de concerts. Nous mettons en ligne quelques critiques subjectives des concerts auxquels nous assistons. N'hésitez pas à nous contredire à travers vos commentaires.
  • Contact

Les prochaines...

Recherche

26 mai 2015 2 26 /05 /mai /2015 01:18
Décès inopiné de Steff Peire.

Le guitariste, luthier et fabricant de guitares, Steff Peire vient de nous quitter.

Les hommages d'amis ou de collègues pleuvent sur sa page facebook.

Un exemple parmi cent, David Piedfort/

"Ik kreeg vandaag het verdrietige nieuws dat de wereld afscheid moet nemen van goede vriend en straffe gitaarklepper Steff Peire. Hoewel het nieuws nog maar net uit is, weet ik geen verdere details. Steff was een geweldige muzikant en luthier die jaren mijn bloedjes van instrumenten onder handen nam en daarnaast ook 2 prachtige telecasters voor me bouwde. Steff was de man met de kleine truukjes, de goede raad, het leuke advies en dat alles onder een mantel van die rustige diepe stem. Steff, ik ben er werkelijk kapot van jongen! ik denk dat we nog niet klaar waren om het verder te doen zonder u".

Avec son projet Steff Peire and friends, il avait l'habitude de se produire dans les bluescafés du pays.

R I P!

Partager cet article

Repost 0
Published by michel - dans Bad News
commenter cet article

commentaires

Guy Vanhoudt 27/05/2015 19:44

Well done and Steff had buiten z'n uitmuntende kennis van hoe gitaar te bespelen ook een diepe & warme stem en buiten zijn scala aan gitaren kon hij het beste krijgen uit de slechtste gitaar!!! Dat is niet iedereen gegeven!!! We mogen blij zijn dat hij die kennis aan ons heeft proberen door te geven!!! Bedankt Steff, het ga je goed ;-)

Articles Récents